Home > Programma’s > FoodieFix Programma

FoodieFix Programma

Samen werken aan een gebalanceerde leefstijl op basis van puur en gezond eten, persoonlijke begeleiding en maatwerk!

Wil jij een blijvende verandering in je leven creëren en vanaf dag één aan de gang met een gezonde leefstijl? Dan is het FoodieFix Programma echt iets voor jou. Dit traject duurt drie maanden en is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen, met de deskundige begeleiding van mij als diëtist en een focus op puur en gezond eten! Geen strenge regels of verboden voedsel, maar een gebalanceerde leefstijl die je kunt volhouden op de lange termijn.

FoodieFix Programma
Diëtist Afvallen Rosmalen

Herkenbaar?

  • Je blijft maar opnieuw beginnen met diëten om vervolgens snel weer af te haken. Niks werkt blijvend en je mist support;
  • Je begint de dag vol frisse energie, maar ’s avonds merk je dat de koelkast je toch nog uitnodigt om op zoek te gaan naar iets lekkers;
  • Je bent niet zo fit als je zou willen, je ervaart een gebrek aan energie en zit niet lekker in je vel;
  • Je zoekt een langdurige oplossing, maar wil wel blijven genieten van lekker eten!

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Dan is het FoodieFix Programma echt een aanrader! Dit traject draait namelijk niet alleen om gewichtsverlies, maar vooral ook om lekkerder in je vel zitten, meer energie te ervaren en een positieve mindset te creëren. We doen dit met puur en gezond eten, persoonlijke begeleiding vanuit mijn praktijk in Rosmalen én maatwerk! Lees hieronder hoe ik jou ga helpen om je streefgewicht te bereiken en te behouden!

Wat kun je verwachten van het FoodieFix Programma?

  • Persoonlijke begeleiding: Na een uitgebreide intake met weegmoment, waarbij we dieper ingaan op jou als mens, je doelen, maar ook je valkuilen, ga ik je stap voor stap begeleiden tijdens het traject. Na de intake plannen we zes voortgangsconsulten, in een periode van drie maanden en houden we samen grip op het proces.
  • Een plan op maat: Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen ritme, wensen en triggers. Ik geloof niet in een ‘one-size-fits-all’ concept, samen gaan we voor een realistisch programma dat volledig is afgestemd op jou!
  • Puur en gezond eten: We gaan aan de gang met onbewerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen. Geen zakjes of pakjes, maar voedzame maaltijden. Mijn jarenlange ervaring gaat jou hierbij helpen, je zult versteld staan wat je allemaal mag eten!
  • Support en motivatie: De handen gaan uit de mouwen! Jij staat centraal in het traject en zult voorop moeten gaan, maar er zullen ongetwijfeld ook momenten van tegenslag komen. Dat is niet erg en zelfs menselijk. De kunst is alleen om hier goed mee om te gaan. Ik zal er tijdens het gehele traject voor je zijn om je te ondersteunen en om je te motiveren. Vanuit een positieve mindset gaan we obstakels tackelen en successen vieren!
Diëtist Afvallen Rosmalen
Diëtist Afvallen Rosmalen

All-in prijs met gratis goodiebag

Ben jij klaar voor blijvende verandering? Dan is dit programma jou op het lijf geschreven. De all-in prijs voor dit uitgebreide FoodieFix Afslanktraject bedraagt: € 450,-.

Je ontvangt als deelnemer bovendien gratis een goed gevulde goodiebag ter waarde van € 45,00, waarmee je direct een vliegende start maakt!

Gratis kennismaking!

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? Neem dan direct contact met me op om een afspraak in te plannen! Ik ga met veel plezier als coach met je aan de slag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven