Home > Over mij

Diëtist & lifestyle coach Anneke

Ik vind het begeleiden van cliënten naar resultaat het gaafste dat er is

Mijn naam is Anneke Heesbeen, gepassioneerd diëtist uit Rosmalen met een brede ervaring in de gezondheidszorg. Vóór mijn start met FoodieFix heb ik gewerkt in ziekenhuizen, de eerste lijn, een obesitaskliniek en in een afslankstudio en ben ik me in die periode meer en meer in overgewicht en eetgedrag gaan specialiseren. Ik begrijp vanuit mijn werk en eigen ervaring de complexiteit rond dit onderwerp en vind het begeleiden van cliënten naar resultaat het gaafste dat er is.
Diëtist Afvallen Rosmalen
Dietist Afvallen Rosmalen 7

Foodie

Als échte ‘foodie’ begrijp ik als geen ander dat gezond eten niet altijd makkelijk is. Ik heb zelf ook ervaren hoe het is om te strijden met mijn gewicht en eetgewoonten. Met behulp van het PS. food & lifestyle programma én een koolhydraatarme leefstijl ben ik erin geslaagd om 10 kg af te vallen, op gewicht te blijven en mijn relatie met voeding te verbeteren.

Diëtist Afvallen Rosmalen

Eigen praktijk

In 2023 heb ik met trots mijn eigen praktijk opgericht in Rosmalen (Striensestraat 35a), waarin ik al mijn ervaring, kennis en enthousiasme samenbreng. Bij FoodieFix ligt de focus niet alleen op afvallen, maar vooral op een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een positieve en evenwichtige relatie met voeding.

Dietist Afvallen Rosmalen 8

Holistische aanpak

Ik geloof dat voeding niet alleen ons lichaam voedt, maar ook ons mentale welzijn beïnvloedt. Daarom werk ik holistisch en help ik mijn cliënten niet alleen bij het aanpassen van hun eetpatroon, maar ook bij het creëren van gezonde gewoonten en het ontwikkelen van een positieve mindset.

Bourgondiër

Naast mijn werk geniet ik met veel plezier van mijn gezin en onze familie en vrienden. We maken graag leuke tripjes en houden ervan om nieuwe plekken te ontdekken. En ja, die bourgondiër in mij maakt dat ik ook graag samen geniet van een lekker hapje of drankje. Voor mij draait alles om balans. Ik geloof dat het mogelijk is om te genieten van voeding en tegelijkertijd een gezonde leefstijl na te streven.

Samen aan de slag

Ben jij klaar om aan de gang te gaan met een gezonde leefstijl en kijk je ernaar uit om je weer fit te voelen met een gewicht dat bij jou past? Neem dan vandaag nog contact met me op voor een afspraak, want ik ga heel graag als coach met je aan de slag!

Tot snel!

Maak snel een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven