Home > Programma’s > PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle Programma

Met PS. food & lifestyle zorg ik er als coach voor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde leefstijl

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde leefstijl die jou op het lijf is geschreven. Als coach kan ik je hierbij helpen en ben ik graag dat extra duwtje in de rug op de momenten dat jij dit nodig hebt.
Diëtist Afvallen Rosmalen

Blijvende verandering

Met PS. food & lifestyle zorg ik er als coach voor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde leefstijl. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook een blijvende verandering in jouw leefstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezond ritme dat je ook ná het programma volhoudt.

Diëtist Afvallen Rosmalen

Zes eetmomenten

Jouw dag- en weekmenu worden aangepast op jouw wensen en behoeften, maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag, opgedeeld in 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner kun je desgewenst aanvullen met groenten, vlees en/of vis. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat binnen het programma dus niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijker vol te houden en kun je jouw dag naar wens indelen. Afslanken hoeft dus echt geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa, maar behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het bekende jojo-effect.

Wekelijks consult en persoonlijke begeleiding

Wekelijks kom je op consult bij mijn praktijk in Rosmalen om jouw resultaten te bespreken. Dan leer ik je wat een gezonde leefstijl precies inhoudt en geef ik direct handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Vele voordelen

De voordelen van PS. food & lifestyle op een rijtje:

  • Een persoonlijk stappenplan;
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s;
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach;
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten;
  • Behoud van je spiermassa;
  • Geen jojo-effect;
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde leefstijl.

Uitgebreide intake als startpunt

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het programma,  start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.
Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten af die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Diëtist Afvallen Rosmalen
Diëtist Afvallen Rosmalen

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 kilo per week, afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en kijken we samen hoe je deze kunt oplossen. Via onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu genereren, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen.

Volgende fases

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Kosten PS. food & lifestyle programma

De kosten van het PS. food & lifestyle programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal gesproken bij de supermarkt koopt. Dit zijn dus kosten die je er feitelijk vanaf kunt trekken. Daarnaast zijn de begeleiding en de consulten kosteloos inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Diëtist Afvallen Rosmalen

Gratis kennismaking!

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uitziet? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven